Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?  

iCagenda - Calendar

Als lid kan u nu links inloggen en naar de ledenruimte gaan. Eénmaal ingelogd verschijnt dan een nieuwe menu van de ledenruimte.

Dan heeft u als lid van onze vereniging (vzw) toegang tot volgende mogelijkheden:

  • interessante artikels die u kunt consulteren of downloaden. U vindt er tevens teksten in verband met onze vzw: statuten en het intern huishoudelijk reglement. Ook een aantal praktische documenten om uw sessies bij te houden, of evaluatieformulieren, protocollen.
  • alternatieven voor de oogbewegingen: bv de tac/audioscan die u via ons kunt kopen.
  • u kunt hier een reportage over EMDR vinden van Rtl-Tv1 van november 2011.
  • uw gegevens: éénmaal u deel 2 van de basisopleiding EMDR achter de rug heeft, kunnen wij uw adresgegevens op onze site -onder de rubriek kandidaat-practitioners- vermelden. Dit, gedurende 2 jaar om u te steunen bij het vervolledigen van uw traject.
  • het interne forum: hier kunt u ideeën uitwisselen met collega EMDR-therapeuten. Dit forum is enkel toegankelijk voor leden.
  • we bieden u een Newsletter. U kunt zelf bepalen of u deze al dan niet wenst te ontvangen. Regelmatig blijft u op de hoogte van nieuws in verband met EMDR. U kan ook via deze Newsletter nieuws in verband met EMDR laten versturen.
  • er bestaat ook een Franse mailinglijst en een Amerikaanse mailinglijst waarbij u zich kan aansluiten.
  • vergeet niet regelmatig in te loggen in onze ledenruimte.
  • Eénmaal ingelogd merkt u dat u onder elke pagina een persoonlijk commentaar kan plaatsen. De commentaren zijn enkel voor leden zichtbaar.

Er bestaan verschillende comités die zich rond een bepaald facet van onze werking organiseren. Elk comité heeft een verantwoordelijke. Deze verantwoordelijken zijn vertegenwoordiger van een comité. Deze verantwoordelijken zijn vertegenwoordiger van een comité. Ze vergaderen regelmatig met het dagelijks bestuur van de vzw. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Aarzel niet om contact op te nemen indien u interesse zou hebben!

Zijn er nog steeds onduidelijkheden? Dan kan onze website nog verbeterd worden. Laat het ons weten ! We kunnen onze Frequently Asked Questions (FAQ) hiermee aanvullen en anderen die dezelfde vragen hebben verder helpen.

Praktisch

keysLinks vult u bij inloggen uw gebruikersnaam in, of uw emailadres. Daaronder uw wachtwoord en dan klikt u op 'Aanmelden'.
U kan "Onthoud gegevens" aanvinken, zodat uw computer de volgende keer deze gegevens onthoudt.

Vergeten?

Bent u uw gebruikersnaam of uw wachtwoord vergeten ? Dan kan u hier links via de link ' uw gegevens opvragen. U kunt in de plaats van uw gebruikersnaam ook uw emailadres dat u opgegeven hebt gebruiken.
Moest u toch problemen ondervinden aarzel dan niet om ons te contacteren via 'Contacteer ons', en dan 'website'.

Nieuw?

Wanneer u pas recent deel 1 van de basisopleiding  heeft gevolgd, dient u even geduld te hebben, want u moet door het opleidingsinstituut eerst geregistreerd worden bij EMDR-Belgium, na de betaling van het lidgeld. U krijgt dan automatisch een mail met de bevestiging van die registratie, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Die mail moet door u bevestigd worden, zodat we zeker zijn dat het juiste emailadres is gebruikt. Indien dit nog niet gebeurd is en u wacht reeds een hele tijd, neem dan contact op met ons via 'Contacteer ons'. Vergeet ook niet bij uw spam te kijken of de mail zich daar niet bevindt.

U geraakt niet meer in de ledenruimte?

Indien u niet meer ingelogd geraakt, kan dat ook te maken hebben met het feit dat u als lid niet meer in orde bent met uw lidmaatschap. Neem dan contact op met ons via het contactformulier om u terug in orde te stellen.