EMDR-Belgium algemene voorwaarden

De vzw EMDR-Belgium (Ondernemingsnummer: 894.717.508), met als zetel Henricus Wittebolsstraat 25, 3018 Wijgmaal, België, stelt volgende algemene voorwaarden.

Men dient lid te zijn van EMDR-Belgium om de basisopleiding EMDR bij een door EMDR-Belgium erkend in België te kunnen starten. Om lid te kunnen worden en dus ook om de basisopleiding te kunnen starten dient men aan de vereisten te voldoen zoals vermeld op onze website bij EMDR-therapeut worden, opleidingen, voor wie? Voor eventuele vragen omtrent deze vereisten kan men contact opnemen met ons secretariaat via het contact-formulier. Mensen die werken in het buitenland en hier wensen de basisopleiding te volgen dienen ons ook eerst te contacteren.

Om als lid van EMDR-Belgium erkend te blijven dient men elk jaar het lidgeld te vernieuwen.

Om accreditatie of re-accreditatie te verkrijgen dient men elk jaar het lidmaatschap te verlengen. Niet in orde zijn met het lidmaatschap heeft gevolgen voor accreditatie of re-accreditatie. Achterstallige lidgelden dienen dus betaald te worden om uw erkenningen te behouden. Uitzonderingen kunnen enkel toegestaan worden met het akkoord van het bestuur van EMDR-Belgium. Dus indien men door overmacht of een andere reden vindt dat men geen lidgeld dient te betalen, dan vragen we u om ons dat op dat ogenblik te laten weten zodat we samen met u dit kunnen inschatten.

Men dient zich akkoord te verklaren met onze deontologische code om lid te worden.

Men dient tevens zich akkoord te verklaren met volgende privacy verklaring om lid te worden van onze vereniging. Hierdoor weten we dat u zich goed ingelicht heeft over hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan en dat u hiermee akkoord gaat.